Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

The power of modellsport

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (1474)

Set 16 pensule machiaj Anjou AJ-MTA002, profesional

0 stars: 0.00 din 0 pareri

979 lei
Brand
SIERRA MODELLSPORT
Pe stoc
Da
Descriere
Set de 16 perii de machiaj Anjou Anjou vine in ajutorul femeilor cu optiuni pentru mentinerea frumusetii de la produse 100% naturale pana la ondulatoare de par, perii de machiaj sau irigatoare orale. Acest set de perii de machiaj contine 16 perii pentru toate aspectele. Setul cuprinde 7 pensule mai mari si alte 9 pensule mai mici pentru precizie si detalii. Toate femeile care adora sa machieze atat la nivel de amator cat si profesional, apreciaza calitatea acestor perii, cu ajutorul carora pot contura foarte bine ochii, buzele si un ten perfect. Periile contin fibra sintetica moale care nu face zgarie tenul atunci cand sunt utilizate.

Produsele din pulbere, crema sau lichide sunt distribuite uniform pe piele fara sa se inmoaie in fibrele sintetice. Fibrele sintetice sunt dense, catifelate si nu contin toxine care pot dauna pielea. Manerul periilor are un design chic de culoarea aurului roz. Culoarea aurului roz se imbina perfect cu manerul negru clasic dandu-i o nuanta de eleganta si rafinament. In momentul utilizarii periilor Anjou, se aplica pulbere, crema sau alte lichide fara ca pensula sa se inmoaie in produs. Datorita gentii de depozitare, forma periilor nu se va modifica si nu se vor deteriora atunci cand sunt transportate in bagaje.

Pachetul contine:
1 x Set de 16 perii de machiaj Anjou
1 x Geanta de depozitare
1 x Manual de utilizare

Detalii tehnice:
Cantitate: 16 piese
Culoare: Aur roz
Folosit pentru: Toata fata
Tip de perii: Premium

Set de 16 perii de machiaj Anjou

Anjou vine in ajutorul femeilor cu optiuni pentru mentinerea frumusetii de la produse 100% naturale pana la ondulatoare de par, perii de machiaj sau irigatoare orale.

Acest set de perii de machiaj contine 16 perii pentru toate aspectele. Setul cuprinde 7 pensule mai mari si alte 9 pensule mai mici pentru precizie si detalii.

Toate femeile care adora sa machieze atat la nivel de amator cat si profesional, apreciaza calitatea acestor perii, cu ajutorul carora pot contura foarte bine ochii, buzele si un ten perfect.

Periile contin fibra sintetica moale care nu face zgarie tenul atunci cand sunt utilizate. Produsele din pulbere, crema sau lichide sunt distribuite uniform pe piele fara sa se inmoaie in fibrele sintetice. Fibrele sintetice sunt dense, catifelate si nu contin toxine care pot dauna pielea.

Manerul periilor are un design chic de culoarea aurului roz. Culoarea aurului roz se imbina perfect cu manerul negru clasic dandu-i o nuanta de eleganta si rafinament.

In momentul utilizarii periilor Anjou, se aplica pulbere, crema sau alte lichide fara ca pensula sa se inmoaie in produs.

Datorita gentii de depozitare, forma periilor nu se va modifica si nu se vor deteriora atunci cand sunt transportate in bagaje.

Pachetul contine:

1 x Set de 16 perii de machiaj Anjou

1 x Geanta de depozitare

1 x Manual de utilizare

Detalii tehnice:

Cantitate: 16 piese

Culoare: Aur roz

Folosit pentru: Toata fata

Tip de perii: Premium.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura